Translate

Saturday, September 4, 2010

Цікава мішанина технології

Чесно кажучи не знаю скільки людей читають мій блог, знаю скільки переглядів та звідкиля люди заходять завдяки Google Analytics але хто дійсьно читає - це вже другерядне питання.

Сьогодні прийшло до мене через МордоКнижку, так називає Facebook одних їз моїх знайомих, про цікаву суміш технології. Мова іде про користування зйомки від Google Streetview та зйомки від супутника які є в бази даних на серверах Google, відео кліпи, музика Монтреальської групи Arcade Firе та користування браузер Ґуґал Chrome. Пісня називається "We Used To Wait" або Колись Чекали. Себто колись чекали на листів які попадали на наші руки через пошту - звичайну пошту!

Щоби зрозуміти про що іде мова в тотальному розуміння, скачайте Chrome та заходь на сторінку The Wilderness Downtown. Ведіть вашу домашню адресу або якісь відомий адрес де ви були. Та шоу починається.

Справді у база даних не має скільки зйомок з України та всі елементи показу не виходять. На приклад, я жив на Лютеранські у Києві та досить добре знаю Тернопіль та Львів. Попробуєте Ваше місто, або наприклад наберіть в потрібному місті 1600 Pennsylvania Avenue NW. На справді це не дуже добрий приклад бо думаю що певні картини бракують, так як і бракували для Києва.

Описувати все тут не зможу! Просто попробуйте! Забавлятеся!

No comments:

Post a Comment