Translate

Saturday, May 28, 2011

Безсоння, але конструктивине!

Вже давно не спілкуюся з друзями через Google Chat та причин може бути різними але для мене все дуже просто. Я в Gmail ніколи не заходжу! Користуючи поштовим клієнтом Thunderbird з протоколом ІMAP не має мені ніякої потреби відкривати Gmail через свій браузер — у мене Firefox — не раз на моїх ПК-ах був інстальований IE Майкрософта. З тим протоколом IMAP4 дозволяє різні операції: створення, видалення, перейменування поштових скриньок; перевірки надходження нових листів; оперативне видалення листів; розбір заголовків у форматі RFC-822 і MІME-ІMB; пошук рядків у поштових повідомленнях на сеpвеpі, вибіркове читання листів, зберігання їх на сервері та ін. (джр: http://ubooks.com.ua/books/00027/inx46.php) та це мені сподобається! Але щось захотілось мати цю можливість щоби просто час від часу потрендіти з друзями хочеться, але теж не маю бажання заходити в Мордокнижку ні скачати якесь програмне забезпечення для ПК.

Учора вечором, коли ніяк не міг заснути вирішив що маю знайти спосіб користувати цю функцією — без ніяким зайвих штучками. Через декілька хвилин все було вирішено. Просто зайшов класне пояснення на наступному сайті http://tinyurl.com/2y9oww - через три ключові слова: Google Talk Sidebar. Чому самі ці ключові слова - інтуитивно знав як професіонал.

Все просто. Заходиш на сайт http://talkgadget.google.com/talkgadget/client та зберігаєш адресу (Bookmark), та потім міняєш де котрі параметри збереженої силки. Відкривається повне віконце в браузері. У верхньому правому куті є така кнопочка pop out.




Нажимаючи на її — результат є наступним! Приємного користування!




No comments:

Post a Comment